Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бизнесмен се нагълта с виагра заради млада любовница, но нещата се объркаха
Автор: Екип Varna24.bg 11:46 / 07.07.2017Коментари ()1907
© Varna24.bg
52-годишен мъж едва не умря, след като изпи няколко дози виагра, лекарства за успокоение и хапчета против хипертония. На тел. 112 е получен сигнал за мъж на 52 години, намиращ се в хотел в петричкото село Марикостиново, който внезапно се почуствал много зле и усетил силно стягане в гърдите. Линейка от Спешна помощ - Петрич пристигнала на мястото, където оказали първа помощ на пациента, пише struma.bg. Касае се за бизнесмен, който е собственик на автосалон. 

През нощта е бил с млада приятелка в хотелската стая, където изпили по няколко водки, взел и няколко дози виагра, а отделно изпил хапчето си за високо кръвно. След известно време почуствал тежест в гърдите и се уплашил да не получи инфаркт. Споделил с партньорката си, че се чувства зле, тъй като го облели горещи вълни, уплашили се и потърсили помощ на спешния телефон. Мъжът е транспортиран с линейка в санданската болница. Направени са му необходимите медицински изследвания и манипулации, след което е освободен за домашно лечение.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Biznesmen-se-nagulta-s-viagra-zaradi-mlada-lyubovnica-no-neshtata-se-oburkaha-733655
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.