Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Авторски бижута изкушават варненци на фестивала "Сръчко“
Автор: Екип Varna24.bg 10:23 / 18.07.2017Коментари ()1421
© Varna24.bg
Авторски, ръчно изработени бижута от сребро изкушават варненци на фестивала "Сръчко", който се провежда в Морската градина - между "Раковината" и Морското казино.

Уникатите са дело на Веселин Василев от Търговище, който ги изработва вече 18 години. Моделите са индивидуални, неповторими. Екатерина Кочева от Габрово пък пленява с ръчно изработени свещи. Моделите са тематични, флорални, морски, животински форми.

Хит са и тези, с фигури на мъж и жена, пременени с традиционни носии. Уникални шапки пък представя Еми Пеева от София. Те са с различни мотиви. Ефектни са и неповторими. Шапките са уникален подарък за децата, независимо дали са дарени с повод или без повод. Градският празник "Сръчко" радва варненци и гостите на града от 14 до 23 юли. Тази събота освен на разнообразието на ръчно изработените уникати, посетителите бяха зарадвани с карате-До демонстрации. Малките каратисти представиха кратка 15 - 20 минутна програма на техниките на бойното изкуство. В неделя пък се проведе отворен урок по Зумба за деца над 5-годишна възраст. На фестивала "Сръчко" се представят над 180 изложители от Европа, САЩ и Русия.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Avtorski-bizhuta-izkushavat-varnenci-na-festivala-Sruchko-735706
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.