Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Преживейте уникални романтични мигове на борда на баркентината "Калиакра“
Автор: Екип Varna24.bg 10:19 / 20.07.2017Коментари ()2164
©
На незабравими преживявания и основни познания по ветроходство могат да се насладят гостите и гражданите на Варна, които решат да се възползват от разходките с най-голямата атракция на града - учебно-ветроходния кораб "Калиакра".

Ветроходът е редовен участник в международните регати "TALL SHIPS" по целия свят. Печелил е множество награди и извоювал заслужен авторитет на България сред съперници от традиционно изявени морски държави.

Екипажът на баркентината обещава на пасажерите една необичайна разходка, запознаване с такелажа и ветрилата на борда, разкази за победите в гонките, за най-големите ветроходи в света и най-популярните пристанища на традиционните паради на ветрилата.

На борда на кораба всеки може да преживее по уникален начин романтични мигове с великолепните изгреви и залези на слънцето и свободата на безкрайния хоризонт, а също и да получи своята първа морска закалка в открито море.

Максималният капацитет на кораба при плаване е 85 човека, а условията позволяват поръчка на кетъринг и светлинно шоу на места по желание за незабравимо фирмено парти, тийм билдинг, ергенско и моминско парти или сватба.

Допълнителна информация и условия за наемане на кораба за няколкочасови или няколкодневни плавания можете да получите на имей адрес: kaliakra@bmtc.bg, ssavov@bmtc.bg или телефони 052/ 380 514, 052/ 380 576, 0884 779 054.

От 18 август 2017 г. ще стартират и ежедневни разходки с кораба във варненския залив, като датите и началните часове ще бъдат оповестени допълнително.

Цената на разходка за около час и половина в крайбрежната ивица на Варна ще бъде 15 лв.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Prezhiveite-unikalni-romantichni-migove-na-borda-na-barkentinata-Kaliakra-736136
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.