Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спечели ULTRA ALL INCLUSIVE уикенд за двама на морето с нас!
Автор: Екип Varna24.bg 11:13 / 03.08.2017Коментари ()1157
©
Включи се в играта на Burgas24.bg "Дестинация Юг" и спечели една от осемте ни неустоими награди. Как? Влез тук, отговори на въпроса: Кое е мястото, изобразено на картината на талантливия бургаски художник Росен Поптомов и избери за коя от наградите искаш да участваш. Отговаряй на всеки нов въпрос с правилен отговор, защото така увеличаваш шансовете си за победа.

Градът, който трябва да разпознаеш днес, се намира в Югоизточна България. Разположен е на скалист полуостров в най-южната част на Бургаския залив. Той е най-старият град по българското черноморско крайбрежие. Всяка година там се провежда фестивалът на изкуствата "Аполония".

Влез още сега и попълни верния отговор. Разполагаш с два работни дни, но заради уикенда, ти даваме бонус - още два. В понеделник ще можеш да провериш верния отговор и да получиш повече информация за изобразеното населеното място и как тази година можеш да се забавляваш там.

Участвай в лятната игра на информационен сайт Burgas24.bg - "Дестинация Юг" и ще те пренесем на южния бряг на морето, абсолютно безплатно.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Specheli-ULTRA-ALL-INCLUSIVE-uikend-za-dvama-na-moreto-s-nas-738803
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.