Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деца ще правят собствени филми във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 04.09.2017Коментари ()1652
©
Тринадесетото издание на Световния фестивал на анимационния филм ще се проведе между 13-и и 17 септември 2017 г. Фестивалният и конгресен център във Варна отново ще е домакин на разнообразни анимационни събития.

Конкурсната програма и "Панорама" ще представят най-актуалните и добри филми от анимационния свят. Разширяваме и традиционната детска работилница, където малчугани ще имат възможност да направят собствен филм.

Детският анимационен уъркшоп ще се проведе в рамките на Световен фестивал на анимационния филм във Варна в галерия "Графити" от 14 до 16 септември 2017. Това ателие се организира благодарение на финансовата подкрепа на Община Варна, чрез фонд "Култура" по програма "Варна - Европейска младежка столица".

Очакват ви още специализирани лекции, мастер-класове, прожекции на студентски филми от университети с профил анимация, програми с най-доброто от гостуващи ни фестивали, документални филми, изложби и още много и интересни събития през идния септември.

След това фестивалът ще гостува със специална програма "Ехо от Варна" в залите на Националния дворец на културата в София.

Световният фестивал на анимационния филм (СФАФ) се провежда във Варна, заедно с "ехо" прожекции с филми от Варна в НДК София. Събитието се организира от Сдружение "Световен фестивал на анимационния филм", Фестивален и конгресен център Варна и Национален дворец на културата София, с подкрепата и под патронажа на Министерство на Културата, Национален Филмов Център и Община Варна и "Варна - Европейска младежка столица".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Deca-shte-pravyat-sobstveni-filmi-vuv-Varna-744917
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.