Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Станете част от промяната на кв."Левски"
Автор: Екип Varna24.bg 15:39 / 07.09.2017Коментари ()1670
©
Ако имаш интерес към развитието на градската среда и архитектурата, ако имаш влечение към спорта, ако си жител на варненския квартал "Левски" или просто искаш да станеш част от един иновативен проект, заповядай от 17.30 часа на 12 септември 2017г. в 223 зала на Икономически университет - Варна на работна среща (мозъчен тръст) относно "Идеен проект за изграждане на мултифункционална спортно-рекреационна зона", който се осъществява с подкрепата на Община Варна по програма "Варна - Европейска младежка столица 2017".

Целта на работилницата е чрез съвместна работа на присъстващите да се генерират идеи за ситуиране на различните спортни съоръжения и устройство на пространството на два несъседни градски терена в кв. "Левски". Участниците ще се запознаят с основните параметри на терените, съществуващото състояние в момента, добри практики от чужбина и друга интересна информация представена от експертите архитекти по проекта.

Всеки ще има възможност да изкаже мнение и да даде предложение. В резултат на проведената среща ще бъде изготвен портфейл от идеи, от които ще бъдат селектирани най-подходящите за бъдеща реализация според законовите изисквания.

Очакваме Ви, за да споделите всяка ваша идея за спорт и забавление на малки и големи!



https://www.varna24.bg/novini/varna/Stanete-chast-ot-promyanata-na-kv-Levski-745530
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.