Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Затвор за изверг, изнасилил брутално ученичка във "Владиславово"
Автор: Екип Varna24.bg 14:15 / 14.09.2017Коментари ()5291
©
За блудство и изнасилване с непълнолетна ученичка, Районен съд - Варна постанови осъдителна присъда спрямо 29-годишен мъж.

В процедура на съкратено съдебно следствие 29-годишният Стефан Б., беше признат за виновен по двете повдигнати му обвинения - за действия с цел да възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление спрямо 17-годишно момиче и за извършено с употреба на сила изнасилване спрямо същото момиче - престъпления по член 150, ал. 1 по чл. 152, ал. 2 от НК.

Тежките престъпления са извършени привечер на 16 февруари миналата година, в тревни площи между два хипермаркета в квартал "Владиславово". Пострадалото непълнолетно момиче имало насрочена среща с приятелка на близката автобусната спирка, като след 19,30 часа то се придвижвало напряко по оформена пешеходна пътека между двата хипермаркета. 

Зад храстите изскочил мъж с качулка на главата и с маска с прорези за очите и устата. Мъжът неочаквано хванал за ръцете 17-годишната ученичка, запушил устата й с отскубната трева с пръст и въпреки опитите на момичето да се освободи, извършил блудствени действия, последвани от изнасилване. Непосредствено след деянието подсъдимият избягал, а пострадалата била открита от други минувачи, които подали сигнал в полицията. Направената впоследствие ДНК-експертиза по делото уличава извършителя.

29-годишният Стефан Б. е осъждан за грабежи, но е реабилитиран. Районният съд във Варна постанови отделни наказания за всяко от престъпленията, като след редуциране с 1/3 определи той да търпи най-тежкото от тях - 4 години лишаване от свобода в затвор, при общ режим. Съдебният акт подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред ВОС.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Zatvor-za-izverg-iznasilil-brutalno-uchenichka-vuv-Vladislavovo-746814
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.