Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Помните ли Стела? Загуби майка си, сега се грижи за болния си баща! Нуждае се от помощ!
Автор: Пламена Николова 13:48 / 15.09.2017Коментари ()48132
© Фейсбук
Помните ли момичето, което се грижеше за болната си от рак майка? Много хора се трогнаха от тежката им съдба и се опитаха да помогнат. Въпреки усилията обаче, Стела загуби майка си в края на 2016 г.
 
За да се грижи за майка си обаче, Стела минава на индивидуален план на обучение. След загубата й, дълго време не успява да се съвземе и за известно време оставя обучението си на заден план, сподели тя за Varna24.bg.
 
След като медиите публикуват историята на Стела и тежката й съдба, баща й се свързва с нея и заживяват заедно. Преди месец момичето отива да живее при него в Шумен, където той се опитва да построи къща, но цялата му заплата отива да погасява огромният кредит, който е теглил за тази цел. В същото време мъжът не е добре здравословно и момичето сега отново има тежката грижа да помага. 

За да вземе двата изпита, които са и останали, Стела ще трябва да остане във Варна от 18 септември до края на октомври. Тя обаче няма финансовата възможност да плаща квартира. Затова потърси помощ чрез Varna24.bg.

Ако има добри хора, които биха могли да дадат подслон на Стела или да помогнат по друг начин, могат да се свържат с нея на тел. 0876 179675. 


https://www.varna24.bg/novini/varna/Pomnite-li-Stela-Zagubi-maika-si-sega-se-grizhi-za-bolniya-si-bashta-Nuzhdae-se-ot-pomosht-747027
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.