Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежи във Варна научиха каква е тайната на успешната връзка
Автор: Екип Varna24.bg 10:09 / 18.09.2017Коментари ()1909
©
Областният офис във Варна организира поредното безплатно обучение за младежи. Клуб "Медик" към Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" и клона на сдружението във Варна осъществиха събитието на тема "Изграждане на умения за автентичност. Позволете си да бъдете уязвими. Тайната на успешната връзка" с известните лектори Катя Пенева и доц. д-р Румен Бостанджиев.

В обучението бяха засегнати теми за това как поведението на партньорите влияе върху взаимоотношенията, как да имаме успешна връзка и как да бъдем автентични в обществото. Младежите се запознаха с влиянието на страха и как да тренират уязвимостта си.

"Партньорите доброволно живеят един с друг, прекарват време заедно и се обичат. Всеки ден те трябва да си спомнят за нещата, които правят един за друг и какво означава присъствието на единия в живота на другия" каза Гергана Давидкова, председател на клуб "Медик" към сдружението.

Областния лидер във Варна Паша Александрова споделя: "Безплатните обучения продължават следете официалната страница на сдружението - www.facebook.com/mg2007 и www.mg2007.bg".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mladezhi-vuv-Varna-nauchiha-kakva-e-tainata-na-uspeshnata-vruzka-747398
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.