Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дядо и внучка се натровиха от яйца с фипронил
Автор: Екип Varna24.bg 08:48 / 21.09.2017Коментари ()1322
© Varna24.bg
Дядо и внучка се натровиха с яйца с фипронил в бургаския квартал "Лазур". Те получили силен обрив, след като изяли сладкиш, направен със заразените яйца. Наложило се да бъдат консултирани в болницата, пише "Флагман". Изследванията доказали, че проблемът е в яйцата, които са изяли. След като се установило, че семейството е натровено, партидите в кварталния магазин били проверени. Оказало се, че номерата им са на една от трите опасни партиди, за които има предупреждение да не консумираме. 

"Купих голямо количество яйца от магазин "Болеро" в "Лазур", с които направих сладкиш. Тъй като вече се говореше за яйца, които са замърсени с поразяващо здравето химическо вещество, аз огледах всички опаковки и купих най-скъпите - за да съм убедена, че няма да имам проблем", разказа близка на пострадалите дядо и внучка. 

Те са от една от най-авторитетните фамилии на потомствени магистрати в Бургас. "Върнах се с неупотребените от нас яйца в магазина и се обърнах към управителя с молба да ги приемат и в крайна сметка да изтеглят от щандовете си вредната за здравето стока. Управителят се държа с мен арогантно. Той заяви, че мога да оставя при тях неизползваните яйца, но нямат никакво намерение да ми възстановят похарчените пари, нито да поемат отговорност", оплака се жената. 


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Dyado-i-vnuchka-se-natroviha-ot-yaica-s-fipronil-748051
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.