Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Университет на Старейшини ГЕРБ ще се проведе във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:36 / 29.09.2017Коментари ()2582
©
Старейшини ГЕРБ ще проведе седмия си университет, който ще е на тема "Национална сигурност - важен елемент от регионалната и европейската политика на Република България". Събитието ще се състои в Гранд хотел "Варна" в курортния комплекс "Св. св. Константин и Елена" от 30 септември до 1 октомври 2017 г.

Официалното откриване на мероприятието ще бъде на 30 септември /събота/ от 9.00 часа в зала "Одесос" на хотела. Встъпителни речи ще имат председателят на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП Николай Андреев, кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних и зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Първият панел на дискусията е посветен на темата "Националната сигурност - неотменима част от управленската програма на ПП ГЕРБ". Пред участниците ще говорят председателят на Комисията по отбрана в Народното събрание Константин Попов и зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов.

"Република България - активен участник и генератор на европейските политики в сферата на сигурността" е озаглавен вторият панел. Лектори в него са зам.-министърът на външните работи и председател на МГЕРБ Георг Георгиев и Димитър Лазаров -председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност.

В рамките на обучението на СГЕРБ ще бъде разгледана и темата за съществените съставни части на националната сигурност. Лектори ще са министърът на енергетиката Теменужка Петкова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и председателят на Комисията по околна среда и водите в Народното събрание Ивелина Василева.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Universitet-na-Stareishini-GERB-shte-se-provede-vuv-Varna-749844
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.