Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фотоизложба ще покаже уловени моменти от Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:11 / 02.10.2017Коментари ()1514
©
ORV MEDIA и Sugarhigh Studio представят моментите на Варна през погледа на младите фотографи участвали в обучения по репортажна фотография и дигитална обработка, които се проведоха през летните месеци. В изложбата ще можете да разгледате над 50 фотографии от различни младежки събития в града - MTV Present Varna Beach, FUNCITY+, 5km Color run и много други. Специално място ще бъде отделено също на снимки направени по време на обученията.

Изложбата е с вход свободен и може да се разгледа от 6 до 13 октомври след 18 ч. в Rubik Art Center (гр. Варна, бул. "Приморски" 5). Официалното откриване ще бъде на 6 октомври от 18 ч. На него ще можете да се срещнете с част от фотографите и екипа, който реализира обученията по репортажна фотография и дигитална обработка на изображение.

Фотоизложбата се осъществява с подкрепата на Rubik Art Center. Събитието е част от проект "Младежко медийно студио - Варна 2017", който се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна по програма "Варна - Европейска младежка столица 2017".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Fotoizlozhba-shte-pokazhe-uloveni-momenti-ot-Varna-750226
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.