Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трета изложба в арт салона на Апелативен съд – Варна и Школа "Дедал“
Автор: Екип Varna24.bg 13:04 / 11.10.2017Коментари ()1973
©
На трета поред изложба, Ви канят Школата по изкуства за деца и младежи в неравностойно положение "Дедал" и Апелативен съд - Варна.

На 16 октомври 2017 година, понеделник, от 17,00 часа в Арт салона на Апелативен съд - Варна, на 5-ти етаж в Съдебната палата на площад "Независимост" №2 ще бъде открита изложбата на Свилен Георгиев.

Преподавателят по скулптура, рисуване и изобразително изкуство в Национално училище по изкуствата "Добри Христов"-Варна и по изящни изкуства в школа "Дедал" ще изпълни арт пространството със живописни платна и релефи. 16 са творбите, които ще представи авторът и това ще е втората му самостоятелна изложба за тази година. В творческия му път има много изяви, но най-респектиращия знак в неговото развитие е изключителната му отдаденост към младите хора, на които той преподава. Дали в Националното училище по изкуствата или в школа "Дедал", Свилен отглежда таланти и им подарява криле. Ученически изложби, творчески работилници за работа в камък и то на брега на морето, пленери, художествени проекти, изложби, фестивали, празници за духа и сетивата. За своите ученици и за своите приятели Свилен е отдаден и щедър човек и творец.

Елате да видите част от него в нетрадиционното, но специално създадено арт пространство, в което една институция прегръща каузата на Школа "Дедал" и кани изкуството в своя храм. За да преоткрива всеки ден чрез творбите на гостуващите творци истината, че "Правото е изкуство. Изкуството за доброто и справедливото".

Школата по изкуства за деца и младежи в неравностойно положение "Дедал", Апелативен съд - Варна и Свилен Георгиев Ви каним на 16 октомври 2017 година, понеделник, от 17,00 часа в Арт салона на Апелативен съд - Варна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Treta-izlozhba-v-art-salona-na-Apelativen-sud-Varna-i-Shkola-Dedal-752061
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.