Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненска ученичка стана зам.-областен управител на Пловдив
Автор: Екип Varna24.bg 16:45 / 12.10.2017Коментари ()1460
©
Екипът на Областна Администрация - Пловдив отново се включи в инициативата на образователната програма "Мениджър за един ден". В тазгодишното издание на проекта на Джуниър Ачийвмънт България "Вдъхнови бъдещето" се включиха четирима младежи, които се запознаха с работата на различните отдели.

Областният управител Здравко Димитров посрещна младежите и веднага настани в стола си ученика от Търговската гимназия Станислав Стоянов.

Най-голямата изненада беше присъствието на Владимира Петкова, ученичка от варненското училище "Гео Милев", която бе пътувала цяла нощ, за да пристигне в Пловдив и да заеме позицията на зам.-областен управител. В задълженията й я въведе г-н Петър Петров. Владимира каза, че основният мотив да кандидатства по програмата в Пловдив, е че много харесва нашия град и иска да свърже бъдещето си с него. 

В мотивационното писмо, с което тя кандидатства за позицията се казва: "Знам, че ще Ви учуди, че съм от Варна и кандидатствам за позиция в гр. Пловдив, но моля, продължете да четете... Винаги съм обичала промяната, предизвикателствата, за това кандидатствам при вас. Искам да науча нещо ново. Искам най-сетне да посетя прекрасния Пловдив и да се запозная с него, с хората му, с културата и пулса на този град. Надявам се да ми дадете този шанс".



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Varnenska-uchenichka-stana-zam-oblasten-upravitel-na-Plovdiv-752371
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.