Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общината с предупреждение към гражданите заради силния вятър!
Автор: Екип Varna24.bg 11:04 / 30.10.2017Коментари ()1939
© Varna24.bg
Архивна снимка
Във връзка с информация от "Националния институт по метеорология и хидрология" за рязка промяна на метеорологичната обстановка силен до бурен вятър, отдел "Дейности по защита на населението" към Община Варна предупреждава гражданите и препоръчва да се затварят прозорците, да си премахнат или укрепят предмети, които могат да бъдат съборени и да предизвикат непредвидени ситуации. 

Техническите ръководители на строителни обекти да предприемат мерки за укрепване на заграждения, обезопасяване на крановете и строителни скелета. Те трябва да проведат инструктаж на работниците за здравословни и безопасни условия на труд, съобразени с метеорологичните условия. След края на работната смяна използваните строителни продукти, празен амбалаж, отпадъци, инструменти и др., да се укрепват по подходящ начин.

Всички юридически лица, стопанисващи рекламно-информационни елементи - рекламни табели, винили, билбордове и други, да извършат оглед на съоръженията с цел недопускане възникване на инциденти. При констатиране на слабости в конструкциите - да бъдат предприети незабавни действия по тяхното обезопасяване.

При възникване на инциденти или критични ситуации подавайте сигнали на тел. 112 и тел.052/820 112.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Obshtinata-s-preduprezhdenie-kum-grazhdanite-zaradi-silniya-vyatur-755579
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.