Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Портних: Бул. "Княз Борис" във "Виница" ще е готов до Коледа
Автор: Пламена Николова 16:26 / 05.12.2017Коментари ()2112
© Varna24.bg
До Коледа трябва да приключи ремонтът на бул. "Княз Борис" във "Виница", заяви днес кметът на Варна Иван Портних, предаде репортер на Varna24.bg.

Ето какво още коментира градоначалникът за новите инвестиции в района: 

"Факт е, че при всяко едно строителство има неудобство....Факт е, че във "Виница" нямат вода от вчера. Но досега упреците бяха, че във "Виница" не се случва нищо, а ето какви мащабни инвестиции насочихме натам. 

Като започнем с първата част на реализацията на бул. "Княз Борис", сега вече тече и втората част с подмяна на подземните комуникации, ВиК, електрически, сто процента нова канализация, което ще даде възможност трайно да се реши проблема в целия район. Тези дейности ни бавят и затрудняват и водят до допълнителни разходи, но нашата цел е преди Коледа да сме приключили с цялостния ремонт, това означава приключване подмяната на подземните комуникации и асфалтиране. 

Знаете, че във "Виница" направихме прекрасно спортно игрище, в момента изграждаме до новопостроената детска градина ново тяло, за да се реши проблема с местата там цялостно. 

Върви проектирането на парк във "Виница", който ще стане прекрасно място за отдих, забавления и спорт. Новото кметство е вече факт, там ще има и зам.-кмет на разположение. Административното обслужване ще се подобри значително. Така, че усилията ни там са системни и последователни и моля за търпение хората, те дълго чакаха да се направят нужните инвестиции в района. 

След като реализираме тези проекти ще намерим ресурс да влезнем и в малките улички, там където има трайни проблеми.", каза още Иван Портних


https://www.varna24.bg/novini/varna/Portnih-Bul-Knyaz-Boris-vuv-Vinica-shte-e-gotov-do-Koleda-762378
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.