Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Издирват бял джип, блъснал жена и дете на варненско кръстовище
Автор: Пламена Николова 11:49 / 11.01.2018Коментари ()16243
© Varna24.bg
Баща на дете, блъснато при пресичане във Варна издирва шофьор на бял джип, който е връхлетял върху сина му и жена, докато са пресичали снощи на варненско кръстовище, научи Varna24.bg от таткото на малчугана.  

"Снощи между 18.25ч. и 18.40 часа на кръстовището на ХЕИ бял джип е ударил синът ми и една жена, която е пресичала заедно с него, след което не е спрял и е продължил посока към "Евридей". Моля, ако някой случайно е видял нещо и има каквато и да е информация да се обади в дежурната на КАТ. Детето е добре с леки контузии".

За медията ни бащата уточни, че е подаден сигнал в полицията, а 12-годишното момченце е минало на преглед през спешния център във Варна. 

След удара детето се е търкаляло няколко метра и се е прибрало у дома цялото в кал и мръсотия. Няма информация за състоянието на жената, която също е била блъсната с него. 

От полицията потвърдиха за инцидента за Varna24.bg като уточниха, че към момента се издирват свидетели на произшествието на бул. "Левски" и ул. "Подвис" и се изясняват причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. 


https://www.varna24.bg/novini/varna/Izdirvat-byal-dzhip-blusnal-zhena-i-dete-na-varnensko-krustovishte-768727
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.