Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Представят най-новия български филм "Привличане" във Варна през февруари
Автор: Екип Varna24.bg 11:24 / 18.01.2018Коментари ()4127
©
На 9 февруари клуб Dolby Theatre в морската столица ще бъде домакин на единствено по рода си събитие - първо публично представяне на най-новия български филм "Привличане". Специален гост ще е главната актриса и продуцент на лентата Яна Маринова. Тя ще покаже ексклузивно трейлъра на филма, ще разкаже за своите преживявания по време на снимките, а специално за всички ще се развихри в ритъма на танците под съпровода на група "Торнадо".

Именно танците са най-голямата любов на главната героиня Лора Ангелова в "Привличане", а бандата създава своя авторска музика за саундтрака. Във филма тя е разкъсвана между своята страст и професията си на учител по история. В сърцето й намира място целият й дванадесети клас, в който обаче трябва да се справи с много противоречия и интриги, забъркани от лидерката му Диана (Луиза Григорова-Макариев). Когато към всички проблеми се намесва и борбата с директорката Великова (Койна Русева) и появата на любовта в лицето на новия учител по музика Калин Соколов (Александър Сано), тогава героинята на Яна Маринова се изправя пред сериозни изпитания и вътрешни борби.

"Привличане" е изпълнен с много свеж младежки хумор, засяга много актуални теми в отношенията между възрастни и подрастващи. Всичко това на фона на страхотна музика и безкрайни танци.

Именно един от тях Яна Маринова ще представи на сцената на Dolby Theatre на 09 февруари от 16.30 часа за медии и от 23.30 часа за публиката, която ще дойде да се наслади на специалното участие.

Не пропускайте звездната изява, както и възможността да вземете автограф, да си направите снимка с Яна Маринова или просто да се насладите на нейното страхотно представяне на "Привличане".



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Predstavyat-nai-noviya-bulgarski-film-Privlichane-vuv-Varna-prez-fevruari-770119
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.