Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Агресия във варненски тролей срещу стажанти от Франция
Автор: Екип Varna24.bg 13:21 / 02.02.2018Коментари ()2429
© Varna24.bg
Двама стажанти от Франция са били нападнати и обиждани във варненски автобус. За инцидента, който е станал в 8:30 часа тази сутрин в тролей №82, разказа пред Дарик Валентин Спасов - управител на "Лагард" - фирмата, в която стажуват 17-годишните младежи.

Момчето и момичето са подложени на вербална агресия от страна на мъж на около 50 години, докато пътували за работното си място. Той ритнал младежа и го блъснал по рамото. Уплашени двамата стажанти слезли на спирката. Когато пристигнали във фирмата, на момичето му прилошало от стреса, добави Спасов.

Най-вероятно нападките са били на расистка основа, тъй като момчето е с тъмен цвят на кожата, смята управителят на "Лагард", който носи отговорност за стажантите.

Те са били придружени от учител, който не желае да подаде жалба в полицията, за да не ги травмира допълнително. Самите младежи също не могат да се оплачат официално, тъй като не са навършили пълнолетие. За случая е уведомен почетния консул на Франция.

По описание на децата, мъжът, който се е държал агресивно с тях, е на около 50 години. Носел е кожен каскет, светла риза и джинси.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Agresiya-vuv-varnenski-trolei-sreshtu-stazhanti-ot-Franciya-773084
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.