Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
СУ "Гео Милев" ще представя областта на фестивал на английски език
Автор: Екип Varna24.bg 17:08 / 09.02.2018Коментари ()3679
©
Театрално студио на английски език "Летящата класна стая" от Средно училище "Гео Милев" ще представи варненска област на националния кръг на Фестивала за авторска драматургия и театър на английски език през март в гр. Ловеч.

Днес СУ "Гео Милев" за четвърти път бе домакин на областния кръг на фестивала. Тази година в първа възрастова група се представиха две театрални групи. Учениците от ОУ "Васил Априлов" -Варна гостуваха с театралния спектакъл "Лека нощ, съкровище!", а домакините участваха с "Една много объркана история". И двете групи бяха избрали за тема на своите спектакли света на детската фантазия и мечти - с неговата пъстрота, доброта и безгранични възможности.

Младите актьори показаха езикови умения, театрално майсторство, работа в екип и много ентусиазъм. Избранници на журито станаха участниците от "Летящата класна стая", които по традиция включиха в спектакъла оригинална танцова хореография. За тяхното представяне журито заслужено им отреди първо място.

Фестивалът за авторска драматургия и театър на английски език се организира за шеста поредна година от МОН със специалната подкрепа на Британското консулство в България.


https://www.varna24.bg/novini/varna/SU-Geo-Milev-shte-predstavya-oblastta-na-festival-na-angliiski-ezik-774438
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.