Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ексклузивно: Съседи на самоубилия се Ангел: Лична драма е причината за трагедията! Беше тих и добър
Автор: Пламена Николова 15:42 / 13.02.2018Коментари ()9865
© Google
Мъжът, който сложи край на живота си, е преживял тежка лична драма, научи Varna24.bg от съседи. Наскоро съпругата му се изнесла от семейното жилище, споделиха хора, живеещи на ул. "Карамфил", където миналата сряда се разиграла трагедията. 

Човекът се е казвал Ангел, на около 55 години и е полетял от терасата си на 8 етаж. Паднал е върху автомобил, а силният трясък стреснал съседите. Обадили се незабавно на екип от Бърза помощ, но когато медиците дошли, било твърде късно.

Хората разказаха, че преди години мъжът е имал емоционални проблеми. Пътувал е по корабите. Когато приключил с това си занимание доста време останал без работа, което го довело до срив. След това работил около година като учител, а след това заминал за Англия. 

Съседите са шокирани от случилото се. Споделят, че мъжът като цяло бил тих и добър, но на моменти, когато емоциите в него надделявали, реагирал агресивно. 

След като жена му си заминала майка му дошла да се грижи за него. Видимо обаче изглеждал не особено добре здравословно и силно притеснен. 

Мъжът има и син, който също не живеел при него.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Ekskluzivno-Susedi-na-samoubiliya-se-Angel-Lichna-drama-e-prichinata-za-tragediyata-Beshe-tih-i-dobur-775047
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.