Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стабилизираха бебето, пострадало в катастрофата по "Хемус"
Автор: Пламена Николова 10:50 / 13.03.2018Коментари ()2578
©
Бебето, пострадало в зловещата катастрофа по АМ "Хемус" , е операрино и настанено със стабилизирани жизнени функции за наблюдение в отделението по Неврохирургия към МБАЛ "Св. Анна". Това съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на варненския "Пирогов". 

Както вече съобщихме, детето пострада в катастрофа на 11 февруари около 16:50 часа, на АМ «Хемус», преди отбивката за гр. Девня, в посока Варна.

Водачът на «Ауди» И.В. (27 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска «Пежо», който се движи пред него. Вследствие на инцидента са пострадали трима души –водачът на първия автомобил, неговата спътница (23 г.) и бебе. Мъжът и жената са настанени в болнично заведение съответно с черепно – мозъчна травма и с фрактура на крак. По–сериозно е пострадало бебето, което е получило фрактура на черепа, претърпяло е оперативна интервенция и е настанено за лечение в МБАЛ «Св. Анна».

Вчера пристигна официална информация, че детето е опасност за живота, но днес вече медиците съобщиха, че детето е стабилно.

По случая има образувано досъдебно производство.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Stabiliziraha-bebeto-postradalo-v-katastrofata-po-Hemus-779941
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.