Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Джигити размахват пистолети на кръгово в Бургас, само за 24 часа полицията арестува двама
Автор: Екип Varna24.bg 16:18 / 20.03.2018Коментари ()2795
©
Грозни сцени, в стил 90-те се разиграват на кръговото на "Метро" в Бургас, научи Burgas24.bg. Само за 24 часа бургаската полиция арестува двама джигити, които са размахвали пистолети, за да сплашат другите шофьори.

Вчера, на излизане от кръговото, в посока Ветрен 38-годишен шофьор, който се движи в крайната лента, прави забранена маневра, създавайки предпоставка за катастрофа. Друг водач сигнализира с клаксона, при което джигитът размахва газов пистолет, заплашвайки със саморазправа. Шофьорът е установен от служителите на 5-о РУП и глобен по Указа за борба с дребното хулиганство със сумата от 100 лева.

Сходна ситуация се разиграва и тази сутрин на същото кръгово. Мъж вади пистолет, за да сплаши друг шофьор, служители на 2-о РУП бързо установяват кой е джигитът, а пистолетът се оказва… пластмасов. Двамата шофьори са пуснати с полицейски предупредителни протоколи.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Dzhigiti-razmahvat-pistoleti-na-krugovo-v-Burgas-samo-za-24-chasa-policiyata-arestuva-dvama-781358
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.