Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майки от Варна в потрес: Храната на децата от кухнята пълна с гъгрици
Автор: Пламена Николова 08:25 / 29.03.2018Коментари ()10782
За поредния нежелан "бонус" към храната на децата от детската кухня научи Varna24.bg от потърпевши майки в различни краища на града.

Сигналът дойде първо за пункт в квартал "Виница" на ул. "Цар Борис III"№38, където преди ден в кремчето на детето си майката е открила гъгрица. След като е споделила с други майки станало ясно, че не е единствена. Същата хранителна "добавка" е открита в десерта от пунктовете в кв. "Младост" до бл. 148 и на ул. "Батова" №8, както и в пунктовете на ул. "Яне Сандански" и в "Кайсиева градина". 

"Искам да се даде гласност и най-накрая хората започнат да си вършат работата съвестно. Това е десерт за втора група от общинската кухня във "Виница" - мляко с ориз, банан и елда. 

Просто е нелепо, и недопустимо. Някои хора разчитат на тази кухня и дори дават последните си пари за да са сигурни, че децата им ще имат какво да ядат. Та това е подигравка...

Много често се чува вече как някоя майка е открила нещо в храната на своето бебе или дете. Ами ако беше нещо друго с което да се задави или застраши по някакъв начин живота на детето, кой ще носи отговорност?
Или пак отговора ще е: "Ами за 1,20 лв толкова". Подадох сигнал и в БАБХ", сподели една от потърпевшите.

Припомняме, че неотдавна друга майка откри в храната на детето си части от сухожилия и крака от насекомо. Само благодарение на бързата си реакция тя е успяла да предотврати сериозно задавяне на детето си, което е със здравословен проблем. 


https://www.varna24.bg/novini/varna/Maiki-ot-Varna-v-potres-Hranata-na-decata-ot-kuhnyata-pulna-s-gugrici-783049
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.