Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Централен тротоар се превърна в кошмар за пешеходците във Варна
Автор: Пламена Николова 14:44 / 05.04.2018Коментари ()5451
Придвижването на пешеходците по тротоара около Младежкия дом по бул. "8-ми приморски полк" във Варна от месеци е истинско изпитание и екстремно приключение за пешеходците, видя репортер на Varna24.bg

Разбитите плочки са старо явление. Към него обаче се прибавиха  огражденията около ремонтираната сграда на Младежкия дом, пропаднали ями, рекламно съоръжение точно в средата на тротоара и ел.табло.

Всичко това, струпано в един участък, прави абсолютно невъзможно преминаването на човек в инвалидна количка или на майка с бебешка количка. Те ще бъдат принудени да слязат долу на пътното платно, където автомобилният трафик е много натоварен и създава голяма опасност от злополука. Засега варненци проявяват пълно търпение с надеждата, че след ремонта на Младежкия дом и тротоарът ще бъде ремонтиран като прилежаща инфраструктура към модернизираната сграда. 

Това не е единственият тротоар в морската столица, който е в окаяно състояние, но е един от водещите в класацията ни за най-разбит пешеходен участък.

Ако вие смятате, че има конкуренция, можете да ни изпратите сигнал и снимки на редакционния e-mail: novini@varna24.bg.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Centralen-trotoar-se-prevurna-v-koshmar-za-peshehodcite-vuv-Varna-784470
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.