Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Плащаме 400 000 лв. за поддръжката на три фонтана във Варна
Автор: Пламена Николова 09:59 / 11.04.2018Коментари ()4507
©
Община Варна търси с обществена поръчка фирма, която да поддържа шадравана на площад "Независимост" и още два сухи фонтана, за което ще плати 400 000 лв. без ДДС, научи Varna24.bg

Поръчката е за "Ремонт, експлоатационна и техническа поддръжка на фонтан на площад "Независимост" до Окръжен съд, сух фонтан на площад България и сух фонтан Операта на територията на Община Варна " в периода май-октомври.

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности по ремонт, разконсервация, експлоатационна и техническа поддръжка и консервация на фонтаните, както следва: Извършване на ежемесечна техническа поддръжка с цел достигане на ефективна работа на фонтаните, ремонтно-възстановителни работи, доставка и влагане на необходимите материали и продукти в съответствие на наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на продукти, елементи и материали. Извършване на необходимите изпитвания и лабораторни изследвания. Отстраняване на проявени дефекти през гаранционните срокове, определени с договора за възлагане на обществената поръчка.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Plashtame-400-000-lv-za-poddruzhkata-na-tri-fontana-vuv-Varna-785243
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.