Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Силви Вартан вечеря до късно с кмета на Варна, днес не уважи феновете си
Автор: Пламена Николова 12:20 / 19.04.2018Коментари ()7510
Гранддамата на френската музика Силви Вартан разочарова фенове и журналисти, които днес чакаха часове за обявената от организаторите среща с нея преди концерта, предаде репортер на Varna24.bg

Стана ясно, че Вартан е пристигнала с над 10-минутно закъснение на летище Варна около 20.30 часа снощи и е била посрещната от кмета на Варна Иван Портних с огромен букет от рози.

Варненец, който отишъл да посрещне певицата с двете си момченца Гюро и Берко, предостави снимки за Varna24.bg от посрещането и сподели следното:

"Самата и тя се забави, защото имаше огромно количество багаж. Пристигна със съпруга си и тяхното кученце. След това до хотела бе отведена с последен модел "Мерцедес". Много лъчезарна и харизматична, но и беше уморена от полета."

След Силви Вартан и кмета са вечеряли в бутиков ресторант, който организаторите запазиха в тайна, но стана ясно, че разговорът е бил приятен, доста интригуващ и продължил до към полунощ.

Днес най-търпеливите посрещачи на Силви Вартан дочакаха само агента й, Марко Вануци, който поднесе извинения от нейно име и обясни съображенията на звездата да не дойде на срещата. 

Той заяви, че Силви е перфекционист и много държи да е отпочинала и в пълна кондиция за предстоящия концерт. Дългите разговори с журналисти и почитатели можело да изтощят звездата и тя да не е в пълния си блясък довечера за концерта си в Спортна зала. 

Стана ясно, че Силви пази спомени от Варна от най-ранна детска възраст, като сред тях е предимно морето. Разбра се още, че примата не е претенциозна и няма специални изисквания към храната и настаняването си. 

Припомняме, че тази вечер в 20 часа Силви Вартан ще се качи на сцената пред любимата си публика в Двореца на културата и спорта и на 21 април 2018 г. в София в зала 1 на НДК.

Турнето Forever Sylvie ще бъде най-грандиозното до момента. Концертите ще продължат близо два часа и ще покажат иконата на френската музика такава, каквато сцената винаги ще я помни – неотразима. Силви Вартан ще разкаже личната и откровена история на живота си пред българските фенове, като изпълни любими, както френски, така и български, песни. Произведенията са селектирани от всичките ѝ албуми досега, а специално визуално шоу ще допълни вълнуващата музика на Вартан.

По всичко личи, че след емоционално разтърсващия старт на турнето в Париж, българската публика може да се готви за едно неповторимо изживяване, от онези, които бележат живота и остават в сърцето "Завинаги“.

Организаторите споделиха, че певицата е подготвила за концерта си в България и няколко песни на български език.

Какво още сподели агентът на Силви Вратан, Марко Вануци, вижте във видеото!



https://www.varna24.bg/novini/varna/Silvi-Vartan-vecherya-do-kusno-s-kmeta-na-Varna-dnes-ne-uvazhi-fenovete-si-786792
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.