Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Морето "изплю" розов делфин с годежен пръстен край "Кабакум"
Автор: Пламена Николова 15:57 / 23.04.2018Коментари ()16521
© Varna24.bg
Морето край "Кабакум" "изплю" на брега розова кутийка под формата на делфинче с годежен пръстен вътре, научи Varna24.bg. На кутийката попаднало семейство от Варна, което се разхождало край брега. Двойката приела като знак от съдбата находката, но е амбицирана да открие собственика на кутийката и да я върне. Ето какво споделиха хората за Varna24.bg:  

"Вчера с мъжа ми отидохме на плаж на Кабакум, и случайно зърнах нещо розовичко до водата. Мъжът ми отиде да погледне какво е и донесе делфинчето с пръстена вътре. Бяхме потресени и много изненадани. Мисля, че морето го е "изплюло", тъй като кутийката стоеше на края на вълната и беше мокра. Според нас това е някакъв знак, тъй като съвсем скоро обявихме в страницата си, че се занимаваме с организирането на годежи и това се случи. Надяваме се историята да е по-скоро позитивна и някой да си го е изгубил, отколкото да е бил изхвърлен или нещо подобно. Ще е много приятно, ако някой си го потърси. Нека да намерим собственика!".

Ако някой търси пръстена с кутийката може да се свърже с хората във Фейсбук на Bonbon studio или да се обади на редакционният ни тел. 0888 53 26 24.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Moreto-izplyu-rozov-delfin-s-godezhen-prusten-krai-Kabakum-787534
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.