Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Крадци вилняха в тоалетната на новия търговски център в Девня, дават награда за информация
Автор: Екип Varna24.bg 08:54 / 22.05.2018Коментари ()1999
©
Модерният общински търговски център "Марциана", който бе открит в Деня на Европа, вчера остана без функциониращи мивки в тоалетната, след като неизвестни извършители откраднаха и четирите кранчета на умивалниците. За случая ще бъде уведомена полицията, а междувременно тази вечер общински служители предприеха паралелно разследване.

Умоляват се гражданите, които разполагат с оперативно интересна информация за кражбата, да уведомят кмета Свилен Шитов във Facebook, местното полицейско управление на тел. 112 или да пишат на лични съобщения в страницата "Девня - древна и съвременна". 

Анонимността Ви е гарантирана. Информаторът, който подаде достоверна информация за извършителя на наглата кражба, ще получи възнаграждение.

Още днес ще бъдат монтирани нови водопроводни инсталации и мивките ще функционират по предназначение, съобщиха от общинската администрация в Девня.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Kradci-vilnyaha-v-toaletnata-na-noviya-turgovski-centur-v-Devnya-davat-nagrada-za-informaciya-792414
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.