Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Комарджия без късмет се изнерви на игрален автомат и му рече: "Боклук, к**во, майка ти да е*а"!
Автор: Екип Varna24.bg 11:31 / 22.05.2018Коментари ()2304
©
Мъж с инициали Д.Г.Д. сътвори зрелищен панаир в бургаска игрална зала, научи Burgas24.bg. Действието на екшъна се разиграва този петък малко след полунощ. Изнервеният комарджия започнал да блъска по игралната машина, която използвал и започнал да й крещи на висок глас: "Боклук, к**во, майка ти да е*а", защото автоматът не му давал печалба. А след това започнал да я удря по бутоните на машинката силно с юмрук. 

Агресията на комарджията без късмет се пренесла от неодушевените предмети към хората - ударил с глава без повод и причина друг клиент на игрална зала в главата.

След забележка от служители, Д. отправил към свидетелка на инцидента думите: "Ти ще излезеш и аз ще ти го на*ра лично, да усетиш какво е". Възмутени от поведението на изнервения мъж, другите клиенти на игралната зала започнали да я напускат. Служителите на залата използвали паник бутона за съдействие от СОТ. На място пристигнали и служители на МВР.

За действията си мъжът отнесе административно наказание от 500 лв. При определяне на размера на наказанието Бургаския районен съд взе предвид,  нарушителят е осъждан, както и фактът, че срещу него има множество криминалистични регистрации.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Komardzhiya-bez-kusmet-se-iznervi-na-igralen-avtomat-i-mu-reche-Bokluk-kvo-maika-ti-da-ea--792475
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.