Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Възрастна жена окичи Варна с послания срещу демони и дяволи
Автор: Пламена Николова 08:40 / 31.05.2018Коментари ()18418
Възрастна жена разлепя из целия град послания срещу демони, дяволи и тъмни сили като дава напътствия как да не чуваме гласовете им. Посланията са разлепени по пътни знаци, рекламни табели и спирките на градския транспорт, видя репортер на Varna24.bg.

Стряскащите и грозни надписи критикуват дори песните в радио ефира, обявявайки ги за неморални. Някои от плакатите ползват и цитати от Библията.

Варненец ни предостави снимка на странната особа, засечена в района на пазар "Чаталджа“ след 22 часа преди няколко дни. Въоръжена с гъбичка с лепило, закачена на дълга сопа, бабата лети на високо по знаците откачените си послания, за да не могат да бъдат стигнати и разлепени.

Интересно е защо досега никой не е взел мерки да усмири боркинята против злото, след като творенията и са разлепени по основни булеварди по знаците пред банки, където има и видеонаблюдение.

Варненци не обръщат особено внимание на зловещите картинки, но на прага на туристическия сезон рогатите същества, които "красят"  Варна не са добра реклама за морската ни столица.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuzrastna-zhena-okichi-Varna-s-poslaniya-sreshtu-demoni-i-dyavoli-794003
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.