Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вход свободен за Ден на бащата във Военноморския музей
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 12.06.2018Коментари ()1784
©
На 16 юни (събота) от 10.00 до 18.00 часа с вход свободен и богата програма във Военноморския музей за трета поредна година ще се проведе Ден на бащата.

Част от разнообразната програма в този ден включва играта "Опитен моряк“, която ще предизвика децата да се справят с различни изпитания, а тези, които ги преодолеят, ще получат специален сертификат. Всички, решили да отбележат началото на лятната ваканция в музея, ще могат да проверят и уменията си по скално катерене, както и да влязат в ролята на корабен артилерист. Детска занималня с четене на книжки и игри с пъзели и оригами ще стимулира не само логическото, но и творческото мислене на по-любознателните. Заедно с игрите децата и техните родители ще научат и полезни умения – как да окажат първа помощ и да помогнат на човек в беда.

За първи път малки и големи ще имат възможността да се включат и в музейното ателие "Моряците в моя род“. В него посетителите ще могат да споделят лични родови истории, свързани с българското морско минало, да дарят на музея или да покажат тематични свои снимки, вещи, документи. За финал всички желаещи могат да посетят Нептуновата поща в музея и да напишат "писмо в бутилка“, в което да разкажат своите впечатления и предложения, свързани с празника.

Посетителите в този ден ще могат да разгледат безплатно не само постоянната експозиция на музея, но и кораб-музей "Дръзки“.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vhod-svoboden-za-Den-na-bashtata-vuv-Voennomorskiya-muzei-796269
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.