Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пазете се! Ненормалник подхвърля отрова по градинки и дворове в Айтос! Десетки кучета и котки умряха в адски мъки (18+)
Автор: Екип Varna24.bg 12:09 / 16.07.2018Коментари ()2548
©
Ненормалник подхвърля лакомства, напоени с опасна отрова в Айтос, сигнализира за Burgas24.bg притеснена гражданка. Отровени са десетки кучета и котки, повечето от които домашни. По думите на нашата читателка, психопатът хвърля отрова не само в градинките, където освен животни, играят и много деца, но и в дворовете на хората.

"Съжалявам за всички, загубили любимците си. Положението е доста сериозно, защото случаите с отровените животинки са в различни райони на града! Или някой ненормалник обикаля града, или е "акция", което е безумно! Трябва да се вземат някакви мерки, за да не стане страшно с някое малко дете. Явно по улиците не му стига, а вече тръгна и по дворовете да обикаля и да трови животинките. Днес едно момиче е намерило котето си с парче салам в устата, тази отрова погубва животинката много бързо, коментират възмутени айтозлии в социалната мрежа.

"Тази отрова е изключително силна и животинката умира буквално за минути. На парченцата салам, които бяха пръснати около блока, в който живеем, мравки бяха налазили едното парче, дори и те бяха мъртви".

Припомняме, че миналата седмица, в адски мъки умря малкият джак ръсел Майло, жертва на същия опасен препарат – Ланат.

Шокиращи кадри от агонията, която опасната отрова причинява, бяха предоставени на Burgas24.bg. Предупреждаваме, че не са за хора със слаби сърца!



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Pazete-se-Nenormalnik-podhvurlya-otrova-po-gradinki-i-dvorove-v-Aitos-Desetki-kucheta-i-kotki-umryaha-v-adski-muki-18-803233
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.