Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Извратенякът Иван карал малкото момиче да му праща смущаващи голи снимки!
Автор: Екип Varna24.bg 16:54 / 20.07.2018Коментари ()1984
© Varna24.bg
Мургавият извратеняк Иван използвал умела манипулация, за да накара девойче от Бургас, ненавършило 14 години да изпълнява гнусните му прищявки. Това сатана ясно по време на днешното заседание, на което бе гледана мярката му за неотклонение, предаде репортер на Burgas24.bg.

Както съобщихме по-рано, педофилът имал за цел да прави порно продукция с участие на детето. Двамата се запознали в интернет сайт, след което комуникацията им се прехвърлила във вайбър. През цялото време Иван карал детето да му праща смущаващи голи снимки на половите си органи. Всичко продължава в рамките на 5 месеца – от януари до май тази година, като мургавият индивид имал за цел извършване на блудствени действия, съвкупление, полово сношение, за създаване на порнографски материал или за участие в порнографско представление.

Престъплението е установен благодарение на отличните действия на служителите от Група "Компютърни престъпления“ към  Икономическа полиция при ОД на МВР – Бургас.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Izvratenyakut-Ivan-karal-malkoto-momiche-da-mu-prashta-smushtavashti-goli-snimki-804298
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.