Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дъждът измества концерт във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:18 / 24.07.2018Коментари ()1740
©
Планираният за днес концерт "Моята страстна латино любов" в Римски терми се измества. Заради очакваните валежи и по-късно той отива на Сцена Филиал в Театрално-музикален продуцентски център Варна, с начален час 21.15. Билетите важат без заверка.

Режисьорът на концерта Сребрина Соколова ни въвежда в латино атмосферата с въпрос: "Изживявали ли сте любов, която едновременно ви извисява до небесата, и в следващия момент да ви смъкне директно в ада? Тя е и наслада и болка, болест и лекарство, спасение и наказание, което носиш в себе си цял живот и никога не можеш да забравиш…

Ето за това ще разкажем в "Моята страстна латино любов“ – театрализиран концерт, в който словото, песента и танцът ще се преплетат в един спомен, спомен за нещо отминало, но не и забравено. Освен на страстното танго, нашата публика ще се наслади на нежната румба и чувствената бачата, поднесени през погледа на хореографа Станислава Томова.

Този коктейл от цветове, глас и движения ще ви предложат артист – хористите на Държавна опера Варна Красимира Митева, Марина Иванова, Десислава Касчийска и Димитър Илиев, както и със специалното участие на харизматичния актьор от Драматичен театър " Стоян Бъчваров“ Пламен Георгиев и танцьорите от Sunny Dance Studio – Грета Симеонова и Георги Цанев. Китара – Георги Бодичев, пиано - Соси Чифчиян."


https://www.varna24.bg/novini/varna/Duzhdut-izmestva-koncert-vuv-Varna-805079
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.