Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Показаха най-ново поколение автобус във Варна! Ще има ли скоро такива из града?
Автор: Пламена Николова 13:31 / 02.08.2018Коментари ()16495
Супермодерен хибриден автобус днес е на посещение във Варна. Той беше представен в базата на "Градски транспорт". Автобусът е най-ново поколение и идеята за посещението му е да се прецени дали Варна, евентуално в един бъдещ момент, ще иска да се възползва от услугите му, предаде репортер на Varna24.bg.

"Ние искаме да подменим автопарка си. Автобусът е 12-метров, може да е с 2 или 3 врати. Нископодов е, има батерия и електродвигател. Работи и с електричество, и с дизел. Автобусът е представен вече в София, Стара Загора и Бургас. След Варна тръгва към Констанца в Румъния. Има много голям интерес към него. Търсим най-изгодното за града. Ние не можем да останем с този парк, той трябва да се подновява. Този автобус е на "Соларис", но може да се купят и други, важно е да се види, какво представлява самият хибрид", каза Злати Златев – Изпълнителен директор на "Градски транспорт“ ЕАД.





https://www.varna24.bg/novini/varna/Pokazaha-nai-novo-pokolenie-avtobus-vuv-Varna-Shte-ima-li-skoro-takiva-iz-grada-806882
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.