Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пияни младежи стреляха по лабрадор до Община Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 03.08.2018Коментари ()6918
© Petel
Шокиращо и безпардонно поведение на трима младежи изправи косите на чакащите на спирката до шадраваните на Община Варна, съобщава Petel.bg.

Снощи трима младежи, във видимо нетрезво състояние, стреляха по лабрадор, съобщават очевидци. Изстрелите са произведени с газово оръжие.

Никой от намиращите се в района не е пострадал, не е пострадало и игривото куче, което доближило хулиганите.

 "Прибирах се към нас и съвсем случайно видях животното. Кучето се приближи до трима младежи, които буквално изписваха йероглифи с походка, показваща абсолютно нетрезво състояние. Отдалече от тях се носеше и миризма на марихуана. В момента, когато животното беше на около 5 метра от тях, единият индивид, защото не мога да го нарека човек, свали раницата си, извади от нея газов пистолет и произведе три последователни изстрела“, обясни очевидец, разминал се с мутреещата се и стреляща около деца тройка младежи.

По думите му в района е имало и малки деца, които за щастие не пострадали.

Незабавно граждани подават сигнал до полицията, а разбойническото трио се шмугнало до пейките около Археологическия музей. За съжаление вилнеещите момчета не били закопчани, тъй като непосредствено след това отпрашили в неизвестна посока с такси.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Piyani-mladezhi-strelyaha-po-labrador-do-Obshtina-Varna-807000
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.