Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ужас! Момченце се наниза на остра ограда във Варна, пожарникари му спасиха живота
Автор: Пламена Николова 12:07 / 03.08.2018Коментари ()13937
© Varna24.bg
8-годишно момченце е пострадало лошо при игра в местност Добрева чешма снощи малко след 19 часа, съобщиха за Varna24.bg очевидци на инцидента.

Малчуганът направил опит да прескочи висока ограда, но се подхлъзнал, при което се е нанизал през дясната ръка на острите шипове на металната конструкция и е увиснал. 

Живеещите в близост веднага подали сигнал на тел. 112, откъдето изпратили незабавно екип от пожарникари да помогнат на пострадалото дете. 

Докато огнеборците пристигнат бащата на момченцето заедно с още един мъж го придържали, а детето пищяло от зловещата болка.

Спасителите отрязали със специализирана техника парчето от оградата, за да освободят пострадалото дете и то било качено в линейката заедно със забитото желязо в ръчичката, за да бъде отведено в болница. 

"Ако се бяхме опитали да измъкнем детето, то можеше да загине за минути от кръвозагуба, затова това беше единственото разумно решение", коментираха хора, станали свидетели на злополуката. 

От полицията във Варна потвърдиха, че има такъв инцидент и бързата и адекватна намеса на пожарникарите е спасила детето.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Uzhas-Momchence-se-naniza-na-ostra-ograda-vuv-Varna-pozharnikari-mu-spasiha-zhivota-807067
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.