Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Във Варна се задава една от най-мащабните високотехнологични конференции в Югоизточна Европа
Автор: Екип Varna24.bg 13:17 / 06.08.2018Коментари ()5690
©
След успешната реализация на конференцията Innowave Summit 2017, която постави Варна на картата на новите дигиталните градове в Европа, тазгодишното издание подготвя серия от инициативи, които ще помогнат на българския бизнес да бъде глобален. Събитието ще събере на едно място  над 60 топ лектори от световни брандове, над 80 световни изложители ще представят постиженията си, а над 500 собственици и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия са потвърдили участието си във форума до момента. Това превръща Innowave Summit 2018 в една от най-мащабните високотехнологични конференции в Югоизточна Европа, фокусирана върху качественото съдържание и задълбочения диалог между бизнес средите.

Innowave Summit 2018  ще представи иновации в сферата на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната реалност, изкуствения интелект, нано технологиите, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и пр.

Дигитални лидери на световни компании с инвеститорско портфолио от над 100 милиона долара, сред които Apple, Google, Facebook, Google, Alibaba, Salesforce, Amazon, Ebay, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn, Oracle, Vimeo, Booking, Space X и фондове за рисков капитал, ще споделят своя опит, вдъхновения и идеи за развитие.

Целта на събитието е да създаде благоприятна среда за развитие на бизнеса в сферата на дигиталните технологии, нетуъркинг, активна комуникация на професионалната общност с регионалните, национални и европейски институции, изследване на тенденциите и успешна обмяна на бизнес модели и добри практики в развитието на успешни брандове.

Innowave Summit 2018 се организира от Сдружение с нестопанска цел в обществена полза – Български Бизнес Форуми и се провежда в партньорство с Община Варна (една от новите 30 дигитални центъра в Европа) и с подкрепата на Министерството на икономиката на България, Европейската стартъп мрежа и Startup Europe (Инициатива на Европейската комисия).

Събитието ще се проведе на 19-20 октомври в ДКС.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuv-Varna-se-zadava-edna-ot-nai-mashtabnite-visokotehnologichni-konferencii-v-Yugoiztochna-Evropa-807608
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.