Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изтича времето за записване на деца и ученици в школите на ОДК-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:15 / 20.08.2018Коментари ()3356
©
Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр. Варна обяви прием за учебната 2018/2019 година чрез електронната система odk.is-vn.bg. Крайният срок за подаване на заявления е 31 август 2018 г. Всяко дете има право да посещава две школи. За децата, които са чужди граждани има възможност родителите да изтеглят формуляра за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК на ул. "Петко Каравелов" №3А.

            Преди да подаде заявление, родителят трябва да се запознае с дейността на школата, за която  кандидатства   в сайта  на ЦПЛР – ОДК, гр. Варна odk-varna.com.  В страниците на школите е посочена възрастта и условията за прием на деца за предстоящата учебната година. Обявите за кастинги и прослушвания на школите по изкуства  ще бъдат публикувани през септември в началната страница odk-varna.com. След 20 септември, във връзка с прилагането на Регламента за защита на личните данни, в страниците на школите ще бъдат публикувани списъците на приетите деца и ученици с  входящ  номер и инициали.

ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна е най-големият в страната и предлага на децата на Варна обучение през свободното време в над 30 школи, състави и формации в направленията "Наука", "Изкуство", "Спорт". При нас се обучават и децата със специални образователни потребности, децата без родители и всички, които искат да осмислят своето свободно време. Някои от школите са с над 50 годишна история. В тях са открили таланта си много български актьори, художници, музиканти, хора на науката, световно известни спортисти.

Новите школи "Огнеборец“ и кино школа "Братя Люмиер“ очакват  своите  нови приятели и бъдещи възпитаници.

Повече информация за дейноста  на формациите на Детския комплекс  четете в  www.odk-varna.com в меню ШКОЛИ, а за многобройните награди на нашите  възпитаници - в ПОСТИЖЕНИЯ И ИЗЯВИ.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Izticha-vremeto-za-zapisvane-na-deca-i-uchenici-v-shkolite-na-ODK-Varna-810373
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.