Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьорка наби спирачки на Аспарухов мост и стана беля, задръстването беше огромно
Автор: Пламена Николова 15:50 / 26.09.2018Коментари ()7260
© Фейсбук
Катастрофа между лек автомобил "Ауди" и лек автомобил "Мерцедес" е станала по-рано днес на Аспаруховия мост във Варна, научи Varna24.bg.

Пътният инцидент доведе до огромни задръствания, а колоната от автомобили е стигала до центъра на Варна, коментираха очевидци. Сигнал за инцидента е подаден в 12.45 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията.

41-годишната водачка на аудито е намалила рязко скоростта, при което мерцедесът, зад нея, управляван от 56-годишен мъж, се е блъснал с висока скорост.

По първоначална информация няма тежко пострадали при пътния инцидент, допълниха от полицията. В болнично заведение за преглед са отведени водачът на мерцедеса и неговата спътничка, жена на 53 години.

Очевидци на катастрофата коментират, че на предната дясна седалка на аудито е имало детско кошче и е възможно жената да се е разсеяла с детето си и да е набила рязко спирачки. 

Катастрофата вече е обслужена от КАТ и автомобилите са изместени от мястото на инцидента, движението по моста е спокойно.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Shofyorka-nabi-spirachki-na-Asparuhov-most-i-stana-belya-zadrustvaneto-beshe-ogromno-817813
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.