Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Среща на будителите-просветители във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:27 / 29.10.2018Коментари ()1221
©
Среща на будителите-просветители във Варна организира СНЦ "Международен литературен фестивал Варна Лит“ в навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители.

Най-младият и мащабен литературен форум, провеждащ се в морската столица от две години, кани на 30 октомври от 18:30 ч. в Концертната зала на Радио Варна представители на училищата в града, на извънкласните школи и на институциите, работещи в сферата на образованието и просветата. 

Специални гости на срещата ще бъдат Захари Карабашлиев – председател на СНЦ "МЛФ Варна Лит“ и номиниран за "Будител на годината 2018“, както и Делян Момчилов и Стен Дамянов – автори на книгата "Българите! Забравените постижения“, също номинирани като екип за "Будител на годината 2018“. Двамата ще направят интригуваща презентация на български постижения в областта на просветата, представени в тяхната книга. 

Форумът е жест на уважение към днешните будители – учители и просветители, които са и основни съмишленици на Международен литературен фестивал "Варна Лит“ в неговата каузата – децата и грижата за тяхната грамотност.

По време на срещата екипът на сдружението-организатор на МЛФ "Варна Лит“ ще сподели с варненските просветители постигнатото в развитието на фестивала, както и плановете за неговото издание през 2019 година.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Sreshta-na-buditelite-prosvetiteli-vuv-Varna-824427
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.