Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борисов при откриването на важната среща: Искам да благодаря на гостоприемна Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:20 / 02.11.2018Коментари ()3038
©
"Още веднъж искам да благодаря на гостоприемна Варна". Така премиерът Бойко Борисов започна пресконференцията на високо равнище в Евксиноград. Ето част от изказването на премиера на България:

Не случайно кръстихме газовия разпределителен център "Балкан". Думата е обобщаваща за всички и прави Гърция еднакво важна с България. Ще идва руска газ, от българските и румънските находища в Черно море, когато стане готово всичко. Ще имаме избор да купим най-евтиния газ и конкуренцията ще намалява цените, няма да ги вдига. Ще имаме директна връзка.

С Алексис решихме да подпишем декларации, защото искаме парламентите да се съгласят с предложението ни. Ще има една магистрална отсечка, която ще свързва Александропол с България. Сегашното трасе между Александруполис и Бургас, можем да го модернизираме. Мога да уверя, че магистралата София-Белград е на 90% готова. За 2 години ще направим и последната отсечка. На практика Белград и Истанбул няма да са пречка. Огромна част от "Струма" също е почти готова", допълни премиерът.

С колегите сме единодушни, че Балканите имат огромен потенциал. Снощи колегата Натаняху каза "Чакайте, трябва да се включим и ние. Имаме силно развито селско стопанство и трябва да повишаваме доходите.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Borisov-pri-otkrivaneto-na-vazhnata-sreshta-Iskam-da-blagodarya-na-gostopriemna-Varna-825400
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.