Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Работници задръстиха със строителни отпадъци шахтите по централна улица във Варна
Автор: Пламена Николова 14:27 / 02.11.2018Коментари ()2968
Читател на Varna24.bg изрази възмущението си от начина, по който се извършва ремонта на ул. "Бдин".

Най-фрапиращото нарушение в случая е това, че отводнителните шахти по централната улица в близост до площад "Независимост" са задръстени със строителни отпадъци. Работниците на обекта, който е на финалната права, не са си направили труда да се погрижат за почистването на отводнителните съоръжения и при първия дъжд улицата ще потъне под вода, коментира нашият читател. 

Знаем, че един от основните проблеми на Варна е именно наводняването на булевардите и площадите при всеки порой. 

На места по вече ремонтираната улица липсват плочки. Обекта още не е завършен и пуснат в експлоатация, така че се очаква те да  бъдат поставени. 

"Цялата улица е вече частично асфалтирана. Маркировката за "синя зона", за която данъкоплатците дадоха "една шапка" пари, отиде по дяволите. Как махат прахоляка и асфалират отгоре без продухване и почистване е друг въпрос, скоро след ремонта улицата отново ще потъне в дупки. Не искам да съм негативен, оценявам това, че в града се правят толкова значими ремонти, но кой следи за качеството на изпълнението им? Редно ли е да се харчат толкова пари, а работата да се гледа през пръсти и да наливаме от пусто в празно?", пита още нашият читател.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Rabotnici-zadrustiha-sus-stroitelni-otpaduci-shahtite-po-centralna-ulica-vuv-Varna-825410
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.