Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Михаела Филева най-голямата мъжемелачка в гилдията
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 08.11.2018Коментари ()6510
©
Откритието на "Х фактор“ Михаела Филева се оказа най-голямата мъжемелачка в гилдията.

Добре осведомени източници разкриват пред "Галерия“, че усмихнатата и наглед скромна певица сменяла мъжете като носни кърпички и трудно оставала вярна на половинките си. Всъщност именно заради постоянните й изневери бившето й гадже Павел я зарязал. Филева постоянно му кръшкала с когото й падне, в това число и с негови авери. Неслучайно певицата няма сериозни връзки и предпочита като пчеличка да каца от цвят на цвят. Поведението й изключително много дразнело нейните колеги, и то не толкова заради сексуалния й апетит, колкото заради последвалите облаги. "Да не мислите, че е стигнала толкова далеч само с гласа си?!“, намекват в музикалните среди.

Неотдавна за подобна секс интрига намекна и Ангел Ковачев от бившия дует Ангел и Моисей: "Артист се става с много работа, време и постоянство. Не като се ч*каш по хотелите в Банско. Ей, Х факторът не е между краката, а в сърцето и главата! За пеене ти е устата“, гласеше гневен пост на Ангел във Фейсбук преди няколко години. Той така и не разкри имена, но в гилдията най-спряганото е именно това на Мишето.

Източници на изданието пък разказват как редовно я засичат в компанията на различни мъже в популярно столично заведение. "Всяка вечер ги сменя. Много често флиртува с двама едновременно, после се хвърля на врата на трети и накрая си тръгва с четвърти! Професионална мъжемелачка е!“, шокирани са очевидци.  Добавят още, че след Павел е имала няколко кратки връзки и леглото й никога не оставало празно, макар че в момента се води, че певицата е без гадже.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Mihaela-Fileva-nai-golyamata-muzhemelachka-v-gildiyata-826688
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.