Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Половин милион ще струва почистването на шахтите във Варна през идната година
Автор: Пламена Николова 11:19 / 19.11.2018Коментари ()2017
© Varna24.bg
500 000 лв. без ДДС ще вложи от бюджета си за следващата година Община Варна за почистването на уличните шахти в районите "Одесос", "Приморски" "Владиславово", "Младост", "Аспарухово" и селата Звездица, Константиново, Каменар, Тополи и Казашко, научи Varna24.bg

Анексът за 2019 г. се сключва с фирмата, избрана по обществената поръчка за "Поддържане и почистване на дъждоотводнителни и битови площадкови канализации за нуждите на Община Варна“.

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности по поддържане и почистване на дъждоприемни и ревизионни шахти, дъждоотводнителни канализации, битови площадкови канализации за нуждите на Община Варна.

Извършването на гореспоменатите дейности е с цел достигане на нормално оттичане на дъждовните води при валежи с висок интензитет.

Финансирането трябва да осигури и извършване на ТВ наблюдение на проблемни и критични точки от дъждовната канализационна система на гр.Варна.

Поръчката включва почистване и продухване на 8589 дъждоприемна шахта до включване в уличната канализация, 354 улични ревизионни шахти до 3 м, почистване (продухване) на 15 303 метра дъждовна канализация от ф350 до ф500 мм ,почистване (продухване) на 3300 метра дъждовна канализация от ф550 до ф1000 мм включително и разходите за отваряне и затваряне на капаци или решетки, за товарене, извозване и депониране на отпадъците от дейността до сметището, както и всички други необходими операции, дейности и разходи за извършване на дейността.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Polovin-milion-shte-struva-pochistvaneto-na-shahtite-vuv-Varna-prez-idnata-godina-829159
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.