Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Районният съд наложи наказания за шофиране в нетрезво състояние и за държане на наркотик
Автор: Екип Varna24.bg 16:08 / 26.11.2018Коментари ()1994
©
В бързи производства Районен съд – Варна наложи наказания за шофиране в нетрезво състояние и за държане на наркотик.

След полунощ на 10 ноември полицейски екип в близост до местност "Кръста“ в квартал "Аспарухово“ спрял за рутинна проверка 43 – год. водач на лек автомобил "Рено“.  Проверката с дрегер отчела 2,82 промила концентрация на алкохол в издишания въздух, като мъжът отказал да му бъде взета допълнителна кръвна проба в медицинско заведение.

По силата на постигнато в съдебна зала споразумение с признаване на вината, на  подсъдимия беше наложено наказание от  5 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Той ще остане и с отнета шофьорска книжка за срок от една година. Съдебният акт е окончателен.

Също днес, Варненския районен съд наложи глоба за държане на марихуана.

34-годишен мъж е засечен в района на "Евксиноград“ на  7 ноември  тази година да държи в себе си пакетчета с марихуана,  на обща стойност за около 26 лева. Деянието представлява маловажен случай, като след постигнато между страните и одобрено от съда споразумение на 34-год. подсъдим бе наложена глоба от 1000 лева.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Raionniyat-sud-nalozhi-nakazaniya-za-shofirane-v-netrezvo-sustoyanie-i-za-durzhane-na-narkotik-830948
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.