Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момиченце от Варна събира с изложба средства за бездомни животни
Автор: Екип Varna24.bg 09:51 / 07.12.2018Коментари ()2007
©
Илеа Димчева е от Варна и е внучка на художника Милко Божков. Нейното ексклузивно представяне в навечерието на коледните празници е специален жест към приятелите на Галерия A&G Art Meeting.

Изложбата ще е отворена за посещение точно три часа – от 11 до 14 часа на 15 декември 2018 г., събота. 

"Въображаемо" съдържа рисунки с бои и моливи. Човешки лица, очи и ръце, пейзажи и абстрактни композиции е нарисувала Илеа, която с голямо вълнение се подготвя за артистичната си изява.  

Сега съм се постарала особено и картините са много по-хубави от предишния път, преди три години – заявява младата художничка.

Илеа Димчева си има и кауза – нейното желание е всички събрани средства от продажбата на творбите да отидат в помощ на бездомните животни чрез Анимал Хоуп Варна.

 

Те са най-любимите ми същества на целия свят, много обичам кучета, котки и риби, но никога няма да си взема домашен любимец – мисля, че така измъчвам животните, като им отнемам свободата – казва момичето.

 

8-годишната чаровница с голямо сърце пожелава на децата за Коледа да са живи и здрави, и всичките им желания да се сбъднат. А какво е нейното коледно желание? Ще разберете, ако дойдете в Галерия A&G Art Meeting.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Momichence-ot-Varna-subira-s-izlozhba-sredstva-za-bezdomni-zhivotni-833561
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.