Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Заплита се мистерията с трупа, намерен в шахта по бул. "Левски"! Загиналият е млад мъж
Автор: Пламена Николова 10:05 / 10.12.2018Коментари ()19444
© Varna24.bg
Трупът, намерен в шахта по новостроящия се бул."Левски" във Варна, е на мъж на възраст между 30 и 40 години. Категорично обаче няма данни за престъпление. Това съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията по повод на информацията за открито тяло на 7 декември вечерта.

От свои източници Varna24.bg научи, че тялото е открито в района на ромския квартал "Максуда" под ул. "Георги Пеячевич". На зловещата находка се натъкнали работници, които около 17.30 часа извършвали рутинен обход и оглед на дренажните шахти по протежението на новоизграждащия се булевард, които обират водите от ската. Според очевидци тялото е престояло известно време в шахтата. След като е подаден сигнал на тел. 112 на място идват криминалисти, пожарникари и полицаи. При изваждането на трупа се установява, че той няма документи за самоличност.

Според хора, запознати с разположението на въпросната шахта, няма как да става въпрос за неволен инцидент и пропадане в отвора, тъй като шахтата е надигната на 1,5 метра височина над земята. Това предполага, че трупът е бил хвърлен вътре. Въпреки това от полицията са категорични, че не става въпрос за убийство или друго криминално деяние.

Версията за самоубийство също е малко вероятна предвид мястото на местопроизшествието.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.



Още по темата: общо новини по темата: 3
11.12.2018 »
10.12.2018 »
08.12.2018 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Zaplita-se-misteriyata-s-trupa-nameren-v-shahta-po-bul-Levski-Zaginaliyat-e-mlad-muzh-834078
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.