Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Какво става във Варна? Продължават да блъскат пешеходци предколедно!
Автор: Екип Varna24.bg 11:35 / 19.12.2018Коментари ()5034
© Varna24.bg
Вчера, около 07:20 часа, в гр. Варна, на ул. «Климент», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Мерцедес» Н.Т. (60 г.), по време на движение, не контролира непрекъснато автомобила и блъска пешеходка, която се намира на платното за движение. Вследствие на инцидента жената (36 г.) е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Вчера, около 16:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Народни будители», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Смарт» М.Д. (41 г.) от Варна, по време на движение, блъска пешеходец, който пресича пътното платно. Вследствие на инцидента мъжът (58 г.) е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, няма опасност за живота му. 

Също вчера, около 17:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Иларион Макариополски» и бул. «Сливница», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Мазда» Д.Д. (39 г.) от Варна, по време на движение, при завой наляво, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, няма опасност за живота му.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kakvo-stava-vuv-Varna-Produlzhavat-da-bluskat-peshehodci-predkoledno-836402
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.